عکس بازیگران

عکس بازیگران

عکس بازیگران

عکس بازیگران

بیوگرافی نورگل یشیلچای و عکس های بازیگر فیلم جن زیبا

 

بیوگرافی نورگل یشیلچای

نورگل یشیلچای به انگلیسی Nurgül Yeşilçay در 26 مارس 1976 در افیون قره‌حصار، ترکیه متولید شد.

پدرش شوکرو یشیلچای و مادرش نازلی یشیلچای هستند.

نورگل یشیلچای

وی بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینمای ترکیه است او در سال 2001 از دانشگاه آنادلو در رشته تئاتر فارغ التحصیل شده است و بعد از ان به بازی در تئاتر مشغول شد.

قد او 165 سانتیمتر است.

ثروت او حدود 10 میلیون دلار تخمین زده می شود.

نورگل یشیلچای

از سریال های معروف او می توان به عشق و جزا در کنار مراد ییلدریم، ماه‌پیکر در کنار برن سات و گوزل در کنار ارکان پتکایا اشاره کرد، او در فیلم شانس دوم در کنار اوزجان دنیز بازی کرده است.

نورگل یشیلچای

نورگل یشیلچای در سال 2017 به مدت پنج هفته برای حضور در فیلم سینمایی جن زیبا به ایران سفر کرد، نورگل در این فیلم در نقش دلارام همبازی فرهاد اصلانی شده است.

نورگل در سال 2004 با جم اوزر ازدواج کرد که حاصل آن یک پسر به نام عثمان نجات می باشد، این دو در سال 2010 از هم جدا شدند.

نورگل یشیلچای

او جوایز زیادی از جمله جایزه بین المللی فیلم آدانا و جایزه بین المللی فیلم آنتالیا را دریافت کرده است.

منبع : نورگل یشیلچای

عکس های رویا نونهای داور برنامه عصر جدید

بیوگرافی و زندگینامه "رویا نونهالی"

  • نام :رویا
  • نام خانوادگی :نونهالی
  • متولد:24 بهمن 1341
  • آغاز فعالیت هنری :1362
  • همسر:رامین حیدری فاروقی
  • محل تولد :تهران
 
رؤیا نونهالی (متولد 24 بهمن 1341 در تهران) بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است . اصلیت وی به روستای تاکر از توابع بخش بلده شهرستان نور در استان مازندران بر می گردد. نونهالی دارای تحصیلات در رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. رویا نونهالی در خانواده ای متدین پر از عشق بزرگ شده است وی می گوید سرچشمه این عشق پدر و مادرم هستند که این عشق به خانواده و دوست داشتن را به من و چهار خواهر دیگرم تزریق کرده اند.
 
رویا نونهالی

همسر رویا نونهالی

 
رویا نونهالی همسر رامین فاروقی می باشد که حاصل این ازدواج پر از عشق یک دختر زیبا است . همسر رویا نونهالی متولد سال 1345 و مستند ساز مطرح ایرانی می باشند.
 
معرفی همسر رویا نونهالی رامین حیدری فاروقی
 
آقای حیدری فارغ التحصیل رشته کارگردانی و فوق لیسانس پژوهش می باشند بیشتر ایشان را با مستند های زیبایی که می سازند می شناسیم همچنین در کارگردانی و کار های مربوط به سینما تلویزیون نیز دستی در کار دارند.
 
رویا نونهالی

آغاز فعالیت رویا نو نهالی

آغاز فعالیت هنری رویا نونهالی از سال 1362 با بازیگری تئاتر شروع شد. فعالیت در سینما از سال 1366 با حضور در فیلم «یار در خانه و...» ساخته خسرو سینایی. بازی در تلویزیون سال 1381 با مجموعه «خواب و بیدار» او را به اوج شهرت رساند. رؤیا نونهالی در سال 1395 جزو داوران سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر بود.
 
رویا نونهالی

 آثارسینمایی رویا نونهالی

  1. هلن (1394)
  2. مشکل گیتی (1394)
  3. نیمه شب اتفاق افتاد (1394)
  4. کفشهایم کو؟ (1394)
  5. اعترافات ذهن خطرناک من (1393)
  6. داره صبح میشه (1393)
  7. دلم می خواد (1393)
  8. نیم رخ ها (1393)
  9. تراژدی (1392)
  10. صداها (1387)
  11. نیلوفر (1387) (2008) [2]
  12. خاک آشنا (1386)
  13. مانا (1386)
  14. نیلوفر (1386)
  15. عصر جمعه (1384)
  16. ماهی ها عاشق می شوند (1383)
  17. یک تکه نان (1383)
  18. خواب خاک (1382)
  19. هم نفس (1382)
  20. خانه ای روی آب (1380)
  21. زندان زنان (1379)
  22. بوی کافور، عطر یاس (1378)
  23. صنم (1378)
  24. فصل پنجم (1375)
  25. آنها هیچ کس را دوست ندارند (1372)
  26. مرد ناتمام (1371)
  27. پرنده آهنین (1370)
  28. دیدار در استانبول (1370)
  29. آب را گل نکنید (1368)
  30. باغ سید (1368)
  31. مدرسه رجایی (1368)
  32. عروسی خوبان (1367)
  33. یار در خانه (1366)

آثار تلویزیونی رویا نونهالی

  1. سایه روشن (1390)
  2. ساختمان 85 (1389)
  3. ساعت شنی (1386)
  4. خواب و بیدار (1381)
  5. تله تئاتر «تله موش» (1376)

فیلم کوتاه

زنی پوشیده با گردن بند

نمایش خانگی

شهرزاد

تئاتر

  1. کارگردانی و بازی در تئاتر تارتوف، تهران، 1394
  2. بازی در تئاتر دیوان غربی-شرقی، سید محسن حسینی، تهران، 1394
  3. بازی در تئاتر مثل آب برای شکلات، ابراهیم پشت کوهی، تهران، ایرانشهر، سالن استاد سمندریان 1395

رویا نونهالی

 افتخارات و جوایز رویا نونهالی

نونهالی تاکنون جوایز بسیاری را از آن خود ساخته که برای نمونه می توان به سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «عروسی خوبان»، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن برای فیلم «بوی کافور، عطر یاس» اشاره کرد.
 
  1. برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر- 1367 برای فیلم «عروسی خوبان».
  2. برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن در هجدهمین دوره جشنواره فیلم فجر- 1378 برای فیلم «بوی کافور، عطر یاس».
  3. برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از چهارمین جشن خانه سینما- 1379 برای فیلم «بوی کافور، عطر یاس»
  4. کاندیدای تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن از ششمین جشن خانه سینما - 1381 برای فیلم «زندان زنان»
  5. کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر - 1382 برای فیلم «هم نفس».
  6. کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و سومین دوره جشنواره فیلم فجر - 1383 برای فیلم «ماهی ها عاشق می شوند».
  7. کاندیدای تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن از نهمین جشن خانه سینما - 1384 برای فیلم «ماهی ها عاشق می شوند»
  8. کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر- 1384 برای فیلم «عصر جمعه».
  9. کاندیدای تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن از دهمین جشن خانه سینما- 1385 برای فیلم «عصر جمعه»
  10. کاندیدای تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن از دوازدهمین جشن خانه سینما- 1387 برای فیلم «خاک آشنا»

رویا نونهالی

رویا نونهالی از دنیای بازیگری تا همسرداری

رویا نونهالی را همه در فیلم مهدی فخیم زاده با نام بی صدا فریاد کن شناختند و این بانوی بازیگر همان ابتدا توانست همه توجه ها را به سمت خود جلب کند. نونهالی دو دهه بعد از ورود به سینما وارد کار تلویزیون شد. او در ابتدای دهه هشتاد در مجموعه «خواب و بیدار» به کارگردانی مهدی فخیم‌زاده نقش آفرینی کرد.

رویا نونهالی در دهه پنجم زندگی همچنان بر پرده خوش می‌درخشد…

رویا نونهالی از جمله بازیگران گزیده کار در سینما و تلویزیون است که سعی می‌‌کند با وسواس بالا به انتخاب نقش دست زند و شاید برای همین است که طی سه دهه حضور در سینما کم پیش آمده اثری از او روی پرده برود که انتظارات را برآورده نکند.

 

نونهالی که بازیگری را از اوایل دهه 60 با حضور بر صحنه تئاتر آغاز کرده است فارغ‌التحصل نقاشی است و عجیب آن که اگر به کارنامه سینمایی‌اش نگاهی بیندازیم محصولاتی را می‌‌بینیم مانند «ماهی‌ها عاشق می‌شوند»، «مرد ناتمام»، «صداها» و «بوی کافور عطر یاس» که عنصر رنگ نقش مهمی در زیبایی شناسی این آثار دارد.

 

شاید تحصیل در رشته نقاشی باعث شده نونهالی از همان زمان خواندن فیلمنامه‌‌‌های پیشنهادی جایگاه رنگ در آثار را تشخیص داده و بتواند محصولاتی را انتخاب کند که به اندازه لحن داستانی به خاطر قابلیت بصری خود هم مورد توجه قرار گیرند.

 

تازه ترین فیلمی که از رویا نونهالی بر پرده سینماها رفته است «نیمه شب اتفاق افتاد» نام دارد؛ فیلمی که هرچند در بطن خود یک تراژدی را روایت می‌کند اما فضای بصری آن پر است از رنگ و نور و قابهای زیبایی که سنت سینمای کلاسیک در جذب مخاطب است.

 

*ترسی از میانسالی ندارد

نونهالی که در دهه پنجم زندگی خود قرار دارد بیخود و به مانند برخی از همتایان خود نمی کوشد با گریم‌های اغراق آلود ایفاگر نقش بانوانی ده سال از خود جوانتر باشد بلکه در روالی کاملا منطقی فقط و فقط شخصیت‌‌‌هایی را برمی گزیند که جنس شان با روحیات یک زن میانسال همگن باشند.

 

«کفش‌هایم کو؟» دیگر فیلمی که از این بازیگر در سال جاری روی پرده رفت هم کاملا در همین مسیر بود. در آنجا هم نونهالی ایفاگر نقش زنی میانسال بود که بعد از سالها سراغ شوهرش می‌‌آید.در «نیمه شب…» نیز او ایفاگر زنی مطلقه و میانسال است که درگیر یک رابطه عاشقانه با جوانی خواننده می‌‌شود.

 

در «نیم رخ‌ها»، «تراژدی» و «صداها» که همه در سال‌های اخیر تولید شده‌اند باز هم رویا نونهالی را در کاراکترهایی می‌بینیم کاملا منطبق با سن و سالی که در آن به سر می‌‌برد.این شناخت جایگاه سنی یکی از اصلی‌ترین رموز موفقیت نونهالی در سینمای ایران است.

رویا نونهالی

*تجربه گرایی موثر به کمکش آمده

رویا نونهالی متولد تهران است اما اصالت او به روستای تاکر از توابع بخش بلده شهرستان نور در استان مازندران بر می‌گردد.نونهالی بعد از تحصیل در رشته نقاشی در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران فعالیت هنری را از سال ۱۳۶۲ با بازیگری تئاتر آغاز کرد و با نمایش توانایی‌هایش وارد سینما شد.

 

نونهالی بازیگر خوش شانسی بود چون در همان اولین تجربه سینمایی‌اش «یار در خانه و…» همکاری با یکی از کارگردانان مطرح سینمای ایران یعنی خسرو سینایی را پشت سر گذاشت.«یار در خانه و…» جزو آن دسته از فیلم‌های سینایی بود که قصد داشت آن را زمینه ای کند برای ایجاد ارتباط میان مردمان ایران و لهستان.

 

فیلم داستان جوانی به نام سهراب را روایت می‌‌کرد که پس از نمایش فیلمی در تلویزیون که براساس سرنوشت آوارگان لهستانی که در زمان جنگ جهانی دوم به ایران آورده شدند تهیه شده است، در جستجوی بستگانش که گمان می‌‌کند از آوارگان لهستانی هستند، با سازنده فیلم تماس می‌‌گیرد.

 

با وساطت فیلمساز از پیرزنی لهستانی به نام آنا کمک می‌‌گیرد. آنا می‌‌گوید که سهراب از مادری ایرانی زاده شده است که هم اکنون در خانه سالمندان زندگی می‌‌کند و سهراب را در طفولیت به زنی لهستانی سپرده بوده است…

 

نونهالی کوشید نقش کوتاه خود را به بهترین شکل در «یار در خانه و…» ایفا کند به دنبال آن نیز کوشید با تجربه گرایی در سینما هم این مدیوم را بهتر بشناسد و هم آن که همکاری با کارگردانانی با سبک و سیاق‌‌‌های مختلف را تجربه کند. «عروسی خوبان»، «دیدار در استانبول»، «فصل پنجم» و «زندان زنان» از جمله آثاری هستند که نگاه تجربه گرای نونهالی در سینما را نشان می‌‌دهند.

 

*خلق کاراکتری ماندگار در تلویزیون

همراهی نونهالی با فخیم‌زاده در مجموعه «خواب و بیدار» به عنوان بازیگر مقابل و ایفای کاراکتر «ناتاشا» زودتر از حد تصویر مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و شرایطی را پیش آورد که فخیم زاده بخواهد در درام سینمایی «هم نفس» نیز از حضور رویا نونهالی استفاده کند.

 

نونهالی در «هم نفس» یکی از نقشهای متفاوت کارنامه اش یعنی شخصیت زنی دچار بیمار روانی را به بهترین شکل ایفا کرد.بعد از «خواب و بیدار» نونهالی باز هم در تلویزیون ایفای نقش کرد؛ از جمله در سریالهایی مانند «ساعت شنی» و «ساختمان 85» که هر دو از سریال‌های نسبتا منسجم رسانه ملی بودند با این حال همچنان مخاطبان تلویزیون او را با «ناتاشا» به یاد می‌‌آورند.

 

نونهالی خود دلیل این در یاد ماندن «ناتاشا» را ایفای نقش به باورپذیرترین شکل ممکن دانسته و در این باره گفته است: بازیگر باید نقش را طوری بازی کند که برای مردم باور پذیر باشد.هنوز هم مردم وقتی مرا می‌‌بینند، با نام «ناتاشا» صدایم می‌‌زنند و این معنایی ندارد جز آن که خیلی خوب نقش را باور کرده اند در حالی که این کاراکتر فرسنگ‌ها از من فاصله داشته است

 

*زود به سیمرغ رسید

رویا نونهالی برخلاف بسیاری از همکاران خود که سالها باید بگذرد تا لذت یک کاندیداتوری را بچشند در همان اولین سالهای حضور در سینما توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگ نقش اول زن را برای بازی در «عروسی خوبان» دریافت کند.

 

درست دوازده سال بعد نونهالی برای بازی در «بوی کافور عطر یاس» سیمرغ گفت؛ اما این بار سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن.در سالهای بعد هم نونهالی مرتب کاندیدای دریافت سیمرغ بهترین بازیگری بود از جمله برای فیلم‌های«هم‌نفس»، «زندان زنان»، «عصر جمعه» و «ماهی‌ها عاشق می‌‌شوند».

 

نونهالی در دهه نود مجددا به سراغ دغدغه قدیمی خود تئاتر رفت و در کنار بازی در نمایش‌های «مثل آب برای شکلات» و «دیوان غربی شرقی» اولین کارگردانی تئاتر خود را در «تارتوف» تجربه کرد.

 

*بازیگری که فقط کارش را می‌‌کند

نونهالی ابدا از آن بازیگرانی نبود که برای دیده شدن به هر قیمت ممکن درگیر سینمای هنری یا حضور در اموری غیر بازیگری شود و شاید برای همین است که خیلی کم درباره خودش و کارهایش حرف زده است و بیشتر کوشیده با انتخاب درست نقش و اجرای صحیح آن شرایطی را فراهم کند که از طریق آثارش پیش روی مخاطبان باشد.

 

این ویژگی در روزگاری که بازیگران برای دیده شدن به هر دستاویزی چنگ می‌‌زنند و البته درباره همه چیز اظهارنظر می‌‌کنند به این بانوی بازیگر وجهه‌ای متفاوت داده است.

 

*موفق در زندگی زناشویی

نونهالی از آن دسته بانوان بازیگر است که همواره برای زندگی خانوادگی خود هم ارزش قائل بوده و کوشیده میان حضور در عرصه بازیگری و زندگی شخصی تعادلی را ایجاد کند که نتیجه آن زندگی موفقیت آمیز با همسری است که البته او نیز دور از هنر نیست.

 

شاید خیلی‌ها ندانند که نونهالی همسر رامین حیدری فاروقی از پرسنل قدیمی بخش فرهنگی بنیاد سینمایی فارابی است.حیدری فاروقی فارغ‌التحصیل کارگردانی سینما است و سابقه ساخت مستند را هم دارد و مستندهایی چون «رودی تا بهشت»، «اینجا آفریقاست» و «شرق دیوار آفتاب» را کارگردانی کرده است.

 

حیدری فاروقی در اجرای نمایش کمدی «تارتوف» به کارگردانی رویا نونهالی نیز به عنوان تهیه کننده در کنار همسرش بود و به او یاری رساند.

منبع : بیوگرافی رویا نونهالی

تقویم 98

نگاهی کلی بر تقویم سال 1398 همراه با تقویم کامل سال 98 و مناسبت ها و تعطیلات هر ماه را در سایت روزانه مشاهده نمایید.

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

تقویم کامل سال 98

فروردین ماه 1398

تقویم فروردین ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی فروردین ماه 98

  • ۱ فروردین جشن نوروز/جشن سال نو
  • ۲ فروردین عیدنوروز 
  • ۲ فروردین وفات حضرت زینب سلام الله علیها [ ١٥ رجب ] 
  • ۳ فروردین عیدنوروز 
  • ۴ فروردین عیدنوروز 
  • ۶ فروردین روز امید، روز شادباش نویسی
  • ۶ فروردین زادروز آشو زرتشت، اَبَراِنسان بزرگ تاریخ
  • ۷ فروردین روز جهانی تئاتر [ 27 March ]
  • ۱۰ فروردین جشن آبانگاه
  • ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران
  • ۱۲ فروردین شهادت امام موسی کاظم علیه السلام [ ٢٥ رجب ] 
  • ۱۳ فروردین جشن سیزده به در 
  • ۱۴ فروردین مبعث رسول اکرم [ ٢٧ رجب ]
  • ۱۷ فروردین سروش روز،جشن سروشگان
  • ۱۸ فروردین روز جهانی بهداشت [ 7 April ]
  • ۱۹ فروردین فروردین روز،جشن فروردینگان
  • ۱۹ فروردین ولادت سالار شهیدان، امام حسین علیه السلام و روز پاسدار [ ٣ شعبان ]
  • ۲۰ فروردین ولادت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز [ ٤ شعبان ]
  • ۲۱ فروردین ولادت امام زین العابدین علیه السلام [ ٥ شعبان ]
  • ۲۵ فروردین روز بزرگداشت عطار نیشابوری
  • ۲۷ فروردین ولادت علی اکبر علیه السلام و روز جوان [ ١١ شعبان ]
  • ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • ۳۱ فروردین ولادت حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه و جشن نیمه شعبان [ ١٥ شعبان ]

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

اردیبهشت سال 1398

تقویم اردیبهشت ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی اردیبهشت 98

  • ۱ اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی
  • ۲ اردیبهشت جشن گیاه آوری؛روز زمین پاک [ 22 April ]
  • ۳ اردیبهشت روزبزرگداشت شیخ بهایی؛ روزملی کارآفرینی
  • ۹ اردیبهشت روزشوراها
  • ۹ اردیبهشت روز جهانی روانشناس و مشاور
  • ۱۰ اردیبهشت جشن چهلم نوروز؛ روزملی خلیج فارس
  • ۱۱ اردیبهشت روزجهانی کارگر [ 1 May ]
  • ۱۲ اردیبهشت شهادت استاد مرتضی مطهری، روزمعلم
  • ۱۵ اردیبهشت جشن میانه بهار/جشن بهاربد؛ روز شیراز
  • ۱۵ اردیبهشت روز جهانی ماما [ 5 May ]
  • ۱۷ اردیبهشت روز اسنادملی و میراث مکتوب
  • ۱۸ اردیبهشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر [ 8 May ]
  • ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی
  • ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی
  • ۲۸ اردیبهشت روز بزرگداشت حکیم عمر خیام
  • ۲۸ اردیبهشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی [ 18 May ]
  • ۳۰ اردیبهشت ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام [ ١٥ رمضان ]

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

خرداد ماه 1398

تقویم خرداد ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی خرداد 98

  • ۱ خرداد روز بهره وری و بهینه سازی مصرف
  • ۱ خرداد روز بزرگداشت ملاصدرا
  • ۳ خرداد فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس و روز مقاومت، ایثار و پیروزی
  • ۴ خرداد روز دزفول، روز مقاومت و پایداری
  • 5 شهادت حضرت علی (ع) (40 هجری قمری) 
  • ۶ خرداد خرداد روز،جشن خردادگان
  • ۱۰ خرداد ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام [ ١٥ رمضان ]
  • ۱۳ خرداد شب قدر [ ١٨ رمضان ]
  • ۱۴ خرداد رحلت حضرت امام خمینی
  • ۱۴ خرداد ضربت خوردن حضرت علی علیه السلام [ ١٩ رمضان ]
  • ۱۵ خرداد قیام 15 خرداد
  • ۱۵ خرداد روز جهانی محیط زیست [ 5 June ]
  • ۱۶ خرداد شهادت حضرت علی علیه السلام [ ٢١ رمضان ]
  • ۱۷ خرداد شب قدر [ ٢٢ رمضان ]
  • ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع دستی [ 10 June ]
  • ۲۲ خرداد روز جهانی مبارزه با کار کودکان [ 12 June ]
  • ۲۴ خرداد روز جهانی اهدای خون [ 14 June ]
  • ۲۵ خرداد روز ملی گل وگیاه
  • ۲۵ خرداد عید سعید فطر [ ١ شوال ]
  • ۲۶ خرداد تعطیل به مناسبت عید سعید فطر [ ٢ شوال ]
  • ۲۷ خرداد روز جهاد کشاورزی
  • ۲۷ خرداد روز جهانی بیابان زدایی [ 17 June ]
  • ۲۹ خرداد درگذشت دکتر علی شریعتی
  • ۳۱ خرداد شهادت دکتر مصطفی چمران

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

تیر ماه 1398

تقویم تیر ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی تیر 98

  • ۱ تیر جشن آب پاشونک، جشن آغاز تابستان
  • ۱ تیر روز اصناف
  • ۵ تیر روز جهانی مبارزه با مواد مخدر [ 26 June ]
  • ۷ تیر شهادت آیت الله دکتر بهشتی ؛ روز قوه قضاییه
  • ۸ تیر روز مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی
  • ۱۰ تیر روز صنعت و معدن
  • ۱۳ تیر تیر روز،جشن تیرگان
  • ۱۴ تیر روز قلم
  • ۱۵ تیر جشن خام خواری
  • ۱۸ تیر شهادت امام جعفر صادق علیه السلام [ ٢٥ شوال ]
  • ۲۴ تیر ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختران [ ١ ذوالقعده ]
  • ۲۵ تیر روز بهزیستی و تامین اجتماعی
  • ۲۷ تیر اعلام پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت از سوی ایران

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

مرداد ماه 1398

تقویم مرداد ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی مرداد 98

  • ۶ مرداد روز ترویج آموزش های فنی و حرفه ای
  • ۷ مرداد مرداد روز،جشن مردادگان
  • ۸ مرداد روز بزرگداشت شیخ شهاب الدین سهروردی
  • ۱۰ مرداد جشن چله تابستان
  • ۱۰ مرداد شهادت امام محمد تقی علیه السلام [ ٢٩ ذوالقعده ]
  • ۱۴ مرداد صدور فرمان مشروطیت
  • ۱۷ مرداد روز خبرنگار
  • ۱۷ مرداد شهادت امام محمد باقرعلیه السلام [ ٧ ذوالحجه ]
  • ۱۹ مرداد روز عرفه [ ٩ ذوالحجه ]
  • ۲۰ مرداد عید سعید قربان [ ١٠ ذوالحجه ]
  • ۲۲ مرداد روز جهانی چپ دست ها [ 13 August ]
  • ۲۵ مرداد ولادت امام علی النقی الهادی علیه السلام [ ١٥ ذوالحجه ]
  • ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگانِ سرافراز به وطن
  • ۲۸ مرداد عید سعید غدیر خم [ ١٨ ذوالحجه ]
  • ۲۸ مرداد سالروز کودتای 28 مرداد علیه دولت دکتر محمد مصدق
  • ۲۸ مرداد سالروز فاجعه آتش زدن سینما رکس آبادان
  • ۳۰ مرداد ولادت امام موسی کاظم علیه السلام [ ٢٠ ذوالحجه ]

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

شهریور ماه 1398

تقویم شهریور ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی شهریور 98 تقویم 98

  • ۱ شهریور روز بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک
  • ۲ شهریور آغاز هفته دولت
  • ۴ شهریور زادروز داراب (کوروش)
  • ۴ شهریور شهریور روز،جشن شهریورگان
  • ۴ شهریور روز کارمند
  • ۵ شهریور روز بزرگداشت محمدبن زکریای رازی و روز داروساز
  • ۸ شهریور روز مبارزه با تروریسم
  • ۱۱ شهریور روزصنعت چاپ
  • ۱۳ شهریور روز بزرگداشت ابوریحان بیرونی
  • ۱۳ شهریور روزتعاون
  • ۱۷ شهریور قیام 17 شهریور
  • ۱۷ شهریور تاسوعای حسینی [ ٩ محرم ]
  • ۱۸ شهریور عاشورای حسینی [ ١٠ محرم ]
  • ۱۹ شهریور وفات آیت الله سید محمود طالقانی اولین امام جمعه تهران
  • ۱۹ شهریور روز جهانی پیشگیری از خودکشی [ 10 September ]
  • ۲۰ شهریور شهادت امام زین العابدین علیه السلام [ ١٢ محرم ]
  • ۲۰ شهریور حمله به برج‌های دوقلوی مرکز تجارت جهانی [ 11 September ]
  • ۲۱ شهریور روز سینما
  • ۲۲ شهریور روز گرامیداشت برنامه نویسان [ 13 September ]
  • ۲۷ شهریور روز شعر و ادب پارسی و روز بزرگداشت استاد شهریار
  • ۳۰ شهریور روز گفتگوی تمدنها
  • ۳۰ شهریور روز جهانی صلح [ 21 September ]
  • ۳۱ شهریور آغاز هفته دفاع مقدس

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

مهر ماه 1398

تقویم مهر ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی مهر 98

  • ۵ مهر روز جهانی جهانگردی [ 27 September ]
  • ۷ مهر روز آتش نشانی و ایمنی
  • ۷ مهر سقوط هواپیمای حامل جمعی از فرماندهان جنگ (کلاهدوز، نامجو، فلاحی، فکوری، جهان آرا) در سال 1360
  • ۸ مهر روزبزرگداشت مولوی
  • ۸ مهر روز جهانی ناشنوایان [ 30 September ]
  • ۸ مهر روز جهانی ترجمه و مترجم [ 30 September ]
  • ۹ مهر روز جهانی سالمندان [ 1 October ]
  • ۱۳ مهر روز نیروی انتظامی
  • ۱۳ مهر روز جهانی معلم [ 5 October ]
  • ۱۴ مهر روز دامپزشکی
  • ۱۶ مهر مهر روز،جشن مهرگان
  • ۱۶ مهر روز ملی کودک [ 8 October ]
  • ۱۷ مهر روز جهانی پست [ 9 October ]
  • ۱۹ مهر روز جهانی دختر [ 11 October ]
  • ۲۰ مهر روز بزرگداشت حافظ
  • ۲۲ مهر روز جهانی استاندارد [ 14 October ]
  • ۲۳ مهر روز جهانی عصای سفید [ 15 October ]
  • ۲۴ مهر روز جهانی غذا [ 16 October ]
  • ۲۵ مهر روز جهانی ریشه کنی فقر [ 17 October ]
  • ۲۶ مهر روز تربیت بدنی و ورزش
  • ۲۷ مهر اربعین حسینی [ ٢٠ صفر ]

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

آبان ماه 1398

تقویم آبان ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی آبان 98

  • ۱ آبان روز آمار و برنامه ریزی
  • ۵ آبان رحلت رسول اکرم؛شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام [ ٢٨ صفر ]
  • ۶ آبان شهادت امام رضا علیه السلام [ ٢٩ صفر ]
  • ۷ آبان هجرت پیامبر اکرم از مکه به مدینه [ ١ ربیع الاول ]
  • ۷ آبان سالروز ورود کوروش بزرگ به بابل در سال 539 پیش از میلاد
  • ۸ آبان روز نوجوان
  • ۱۰ آبان آبان روز، جشن آبانگان
  • ۱۳ آبان روز دانش آموز
  • ۱۴ آبان روز فرهنگ عمومی
  • ۱۴ آبان شهادت امام حسن عسکری علیه السلام [ ٨ ربیع الاول ]
  • ۱۵ آبان جشن میانه پاییز
  • ۱۸ آبان روز ملی کیفیت
  • ۱۸ آبان میلاد رسول اکرم به روایت اهل سنت [ ١٢ ربیع الاول ]
  • ۲۳ آبان میلاد رسول اکرم و امام جعفر صادق علیه السلام [ ١٧ ربیع الاول ]
  • ۲۴ آبان روز کتاب و کتابخوانی
  • ۲۶ آبان روز جهانی فلسفه [ 17 November ]
  • ۲۹ آبان روز جهانی کودک [ 20 November ]

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

آذر ماه 1398

تقویم آذر ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی آذر 98

  • ۱ آذر آذر جشن
  • ۴ آذر روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان [ 25 November ]
  • ۵ آذر روز بسیج مستضعفان
  • ۷ آذر روز نیروی دریایی
  • ۹ آذر آذر روز، جشن آذرگان
  • ۱۰ آذر روز مجلس
  • ۱۰ آذر روز جهانی ایدز [ 1 December ]
  • ۱۲ آذر تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  • ۱۲ آذر روز جهانی معلولان [ 3 December ]
  • ۱۳ آذر روز بیمه
  • ۱۴ آذر ولادت امام حسن عسکری علیه السلام [ ٨ ربیع الثانی ]
  • ۱۵ آذر روز حسابدار
  • ۱۶ آذر روز دانشجو
  • ۱۶ آذر وفات حضرت معصومه سلام الله علیها [ ١٠ ربیع الثانی ]
  • ۲۵ آذر روز پژوهش
  • ۲۶ آذر روز حمل و نقل
  • ۳۰ آذر جشن شب یلدا

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

دی ماه 1398

تقویم دی ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی دی 98

  • ۱ دی روز میلاد خورشید؛ جشن خرم روز، نخستین جشن دیگان
  • ۴ دی جشن کریسمس [ 25 December ]
  • ۵ دی سالروز زمین لرزه ی بم در سال 1382
  • ۵ دی سالروز شهادت آشو زرتشت، اَبَراِنسان بزرگ تاریخ
  • ۸ دی دی به آذر روز، دومین جشن دیگان
  • ۱۰ دی ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار و بهورز [ ٥ جمادی الاولی ]
  • ۱۱ دی جشن آغاز سال نو میلادی [ 1 January ]
  • ۱۵ دی دی به مهر روز، سومین جشن دیگان
  • ۲۰ دی سالروز قتل امیرکبیر به دستور ناصرالدین شاه قاجار
  • ۲۳ دی دی به دین روز، چهارمین جشن دیگان
  • ۲۷ دی اجرای توافق نامه‌ی برجام

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

بهمن ماه 1398

تقویم بهمن ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی بهمن 98

  • ۱ بهمن زادروز فردوسی
  • ۲ بهمن بهمن روز، جشن بهمنگان
  • ۵ بهمن جشن نوسره
  • ۸ بهمن شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها [ ٣ جمادی الثانیه ]
  • ۱۰ بهمن جشن سده
  • ۱۲ بهمن بازگشت امام خمینی (ره) به ایران
  • ۱۵ بهمن جشن میانه زمستان
  • ۱۹ بهمن روز نیروی هوایی
  • ۲۲ بهمن پیروزی انقلاب اسلامی
  • ۲۲ بهمن حمله به سفارت روسیه و قتل گریبایدوف سفیر روسیه تزاری در ایران [ 11 February ]
  • ۲۳ بهمن زادروز چارلز داروین بنیانگذار نظریه‌ی فرگشت از طریق انتخاب طبیعی [ 12 February ]
  • ۲۵ بهمن ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن [ ٢٠ جمادی الثانیه ]

 

تقویم سال 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات رسمی هر ماه

 

اسفند ماه 1398

تقویم اسفند ماه 98 همراه با مناسبت ها و تعطیلات

مناسبت ها و تعطیلات رسمی اسفند 98

  • ۲ اسفند روز جهانی زبان مادری [ 21 February ]
  • ۵ اسفند جشن اسفندگان(سپندارمذگان) روز عشق
  • ۵ اسفند روز بزرگداشت زمین و بانوان
  • ۵ اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی و روز مهندس
  • ۶ اسفند ولادت امام محمد باقر علیه السلام [ ١ رجب ]
  • ۷ اسفند سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری و روز وکیل مدافع
  • ۷ اسفند سالروز درگذشت علی اکبر دهخدا
  • ۸ اسفند شهادت امام علی النقی الهادی علیه السلام [ ٣ رجب ]
  • ۱۴ اسفند روز احسان و نیکوکاری
  • ۱۴ اسفند سالروز درگذشت دکتر محمد مصدق
  • ۱۵ اسفند روز درختکاری
  • ۱۵ اسفند ولادت امام محمد تقی علیه السلام [ ١٠ رجب ]
  • ۱۸ اسفند ولادت امام علی علیه السلام و روز پدر [ ١٣ رجب ]
  • ۱۸ اسفند روزجهانی زنان [ 8 March ]
  • ۲۰ اسفند وفات حضرت زینب سلام الله علیها [ ١٥ رجب ]
  • ۲۵ اسفند پایان سرایش شاهنامه
  • ۲۹ اسفند روز ملی شدن صنعت نفت ایران

 

"با آرزوی سالی خوش همراه با تندرستی"

منبع تقویم سال 1398

قسمت آخر سریال فضیلت خانم

اسامی بازیگران سریال فضیلت خانم و دخترانش
نازان Nazan Kesal در نقش فضیلت خانم
دنیز بایسال Deniz Baysal در نقش هازان
دنیز بایسال Deniz Baysal در نقش هازان
ساگلار ارتوگول Caglar Ertugrul در نقش یاگیز
ماهیر گونشیرای Mahir Günsiray در نقش هازیم
تولگا گلوچ Tolga Güleç در نقش گوکهان
افرا ساراچوگلو Afra Saraçoglu در نقش اجه
آلپ ناوروز Alp Navruz در نقش سینان اجمن
ادریس نبی تاکسان Idris Nebi Taskan در نقش یاسین
اجم بالاتاسی Ecem Baltaci در نقش سلین
گولچین گوونچ Gülçin Güvenç در نقش نرمین
تورکان کلیچ Türkan Kiliç در نقش کریمه ییلدیز
سوینچ ارول Sevinç Erol در نقش شوکری
خلاصه قسمت آخر سریال فضیلت خانم + ویدیو

خلاصه قسمت آخر فضیلت خانم
همه فکر میکنند کاظم خان مرده ولی در در اثر تصادفی که کرده توسط یک محلی پیدا شده و مداوا میشه .
اجه چون از یاسین بارداره کاظم خان سعی میکنه اونو زیر بال و پر خودش بگیره ولی با گذشت زمان با یاسین زندگی میکنه.
کاظم خان بعد از چندی که بر میگرده فلج شده و اجازه میده سینان و اجه در کاخ او در کنار کاظم خان زندگی کنند.
خزان که عاشق و شیفته سینان بود با برادر سینان (یاقوز) ازدواج میکنه.
یاسمن و بیرونش میکنن اجه با بچه اش میره ملاقات اگمن بزرگ که تو اسایشگاه هست.
بعد پدر واقعی بچه اش میاد دنبالش میگه بیا با هم باشیم اجه میگه باید فکر کنم شاید بعدا با هم زندگی کنیم سلین هم خودکشی میکنه.
یاز و حازان بهم میرسن یاسمینم یه دختر داره هیشکی نمیدونه از یوکانم حامله میشه وبهم برمیگردن سلین بچه ی اجه را میخاد بکشه که بقیه سر میرسن و اونم خودکشی میکنه.
منبع : سریال فضیلت خانم